Vrijwilligers gezocht!
Vrijwilligers gezocht!

Nog maar zes weken tot Fabriek Magnifique

Kunst en cultuur 2.002 keer gelezen

VEGHEL | Binnenkort is het weer zover: op vrijdag 6 juli brengt Food & Art festival Fabriek Magnifique Veghel voor de achtste keer tot een cultureel kookpunt. Op de website staat al een deel van het programma. De hoofdacts blijven nog even geheim. Fabriek Magnifique is nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

Fabriek Magnifique brengt kunstprojecten van, voor en door mensen uit Meierijstad. Kunstenares Carin Simons verbindt inwoners uit alle dertien kernen met de puzzel MeierWIJstad. De puzzelstukken zijn allemaal door een inwoner geadopteerd en versierd, samen vormen ze het grondgebied van Meierijstad. Je kunt nog meedoen. Kijk hiervoor op meierwijstad.nl en adopteer zelf ook een stuk.

Mensen verbinden
Ook kunstenares Marianne van Heeswijk verbindt mensen. Wat ze precies gaat doen, lees je binnenkort in de krant. Tipje van de sluier: ook een brug verbindt en verzamel alvast al je oude sjaals en stropdassen!

Vrijwilligers
Fabriek Magnifique kan niet zonder vrijwilligers. In de organisatie zijn tientallen mensen al ruim een jaar bezig. Voor, tijdens en na het festival zijn helpende handen van harte welkom.
Wil je helpen met de begeleiding van artiesten? Of met de opbouw in het park? Geef je op via www.fabriekmagnifique.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant