Afbeelding

Prachtig Keldonks programma tijdens de zittingsavonden

Carnaval 1.715 keer gelezen

KELDONK | Het waren weer twee geslaagde zittingsavonden in een bomvolle Pappot in Keldonk. De pronkzitting van CS de Paplippels was weer een groot succes met als hoogtepunt natuurlijk de onthulling van het nieuwe prinsenpaar van Paplippelland.

"We kunnen weer met trots vermelden dat we weer veelal Keldonkse mensen op het podium hadden staan", laat Angela van Bakel namens de Paplippels weten. Dit jaar presenteerden de Programmamakers de tv-show Lekker slim. 'Echte' Keldonkse mensen werden op straat vragen gesteld over Keldonk. Denk aan vragen als: 'Hoe hoog is de kerk? en wat is het grootste evenement in Keldonk?'. Hierop werden willekeurige deelnemers uit de zaal uitgenodigd om op het podium te voorspellen welk antwoord deze mensen zouden gaan geven. "De antwoorden liepen ver uiteen, maar laten we hopen dat het gemiddelde IQ van de echte Keldonkse mensen toch wel wat hoger ligt", vertelt Angela.

Dance 2 Enjoy
De heren van de Paplippels lieten de zaal zien dat zij zeker niet onder doen voor de dames van Dance 2 Enjoy. Na een striptease, dansten zij als sierlijke zwaantjes de zwanendans. De dames van de Paplippels waren jaloers en zij kwamen de zwaantjes verdrijven met hun Haka-dans.
Dance 2 Enjoy had weer een aantal mooie dansen neergezet op het podium. Met als finale de schitterende showdans. Ook presenteerden ze de nieuwe pakjes.

Dankliedje
Maikel van de Berg stond dit jaar voor de eerste keer met zijn buut op het podium tijdens de zittingsavonden. 
De vier meiden van Mystery, met prinses Linda, lieten de zaal zien hoe tegenwoordig de oma van de toekomst er uit ziet en het leven viert. Op verschillende muziekstijlen gingen ze los en lieten ze zien hoe soepel en levenslustig ze nog zijn.
De Trubbeltrutten hadden dit jaar een paar vrienden meegenomen. De onderwerpen van alledag werden weer mooi verwoord in hun liedjes. Over eigenwaarde, het uiterlijk en roddelen binnen een sportclub.
De dames van Bel Canto hadden vrijdag een speciaal dankliedje gemaakt voor hun trouwste fan oud-prins Ronald. Met het liedje 'Het mooiste dorp aan't kanaal' herinnerden ze iedereen er aan hoe mooi en waardevol Keldonk is.

Frietpan
Vrijdagavond werd oud-prins Ronald afgevoerd door zijn eigen buurt tijdens een speciaal bedacht sprookje voor hem. Het sprookje vond plaats in de keuken van zijn Eetcafé de Sluis. De smaakpolitie had de keuken afgekeurd en hij mocht pas terug bij zijn buurt als hij zijn keuken weer op orde zou hebben. Nadat hij de ratten had gevangen en zijn gehaktballen had gekookt, was hij weer welko. In een grote frietpan werd hij uiteindelijk afgevoerd.

Muziekspektakel
De opvoer van prins Leon en prinses Linda was dit jaar een waar muziekspektakel. In de kantine van RKVV Keldonk werden verschillende liedjes aangevraagd om wat sfeer te krijgen in de zaal. Met als laatste het prinsenlied van de nieuwe prins. Met zijn vrienden al juichend op de stoelen, kwamen tijdens het prinsenlied Prins Leon en prinses Linda uit de jukebox.
Op zaterdagavond sloot het duo Vreemd de avond swingend en feestend af. Een goede start voor het feest dat daarop volgde.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant