<p>Roald de Laak (midden) met Hans Klok (rechts).</p>

Roald de Laak (midden) met Hans Klok (rechts).

(Foto: Udens Weekblad)

‘Like en deel’ en win vrijkaarten voor show Hans Klok in Uden

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Udens Weekblad en Maximum Evenementen hebben de handen ineengeslagen voor een ‘Like en Deel’-actie. Deze krant mag 3x2 vrijkaarten weggeven voor de show ‘Hans Klok & Friends’, die later deze maand plaatsvindt in Uden.

In een theatertent in het Bevrijdingspark in Uden geeft de bekende illusionist Hans Klok tussen zaterdag 21 en zondag 29 augustus meerdere voorstellingen. Udens Weekblad mag 3x2 vrijkaarten weggeven voor deze spectaculaire shows. Meedoen is heel simpel: like en deel het bericht op de Facebook-pagina van het Udens Weekblad en maak automatisch kans op tickets. De redactie kiest uiteindelijk de drie winnaars.

50% korting voor klanten Jumbo
Klanten van de Jumbo in Uden en Volkel kunnen hun kassabon vanaf 20 euro inleveren bij de servicebalie voor een kortingsvoucher waarmee supermarktklanten 50% korting krijgen op de toegangstickets van ‘Hans Klok & Friends’, een show vol illusies, acrobatiek, comedy en plezier voor het hele gezin. Meer informatie over deze actie is te vinden op de achterzijde van de krant.


Meer berichten