<p>Medio 2023 wordt begonnen met de bouw van 120 woningen voor diverse doelgroepen, verdeeld over drie gebouwen. </p>

Medio 2023 wordt begonnen met de bouw van 120 woningen voor diverse doelgroepen, verdeeld over drie gebouwen.

Informatieavond over nieuwbouwplannen voormalig politiebureau, brandweerkazerne en basisschool

  •   keer gelezen   Wonen

UDEN | De gemeente houdt op maandag 16 mei en woensdag 18 mei een bewonersbijeenkomst over de herontwikkeling van het voormalig politiebureau, de brandweerkazerne en basisschool de Klimboom aan de Leeuweriksweg. Het gekozen plan met de titel CONNECT verbindt het Bevrijdingspark, het centrum van Uden en de woonwijk Hoevensveld meer met elkaar. Omwonenden ontvingen per post al een uitnodiging.

Eind 2021 kwam het plan van Janssen de Jong Projectontwikkeling en Hurks als beste uit de bus. Tijdens de informatieavonden presenteren zij hun eerste ontwerp voor de herontwikkeling van dit gebied om te horen wat bewoners ervan vinden. Gemeente Maashorst, Janssen de Jong Projectontwikkeling en Hurks hebben Buurtbinders gevraagd om het gesprek met de omgeving te verzorgen. Zij stellen zich voor en trappen met deze bewonersbijeenkomst het participatietraject af. In de uitnodiging lees je hoe je je als omwonende kunt aanmelden voor de bijeenkomst.

Verdere ontwikkeling
In de periode die volgt gaat Buurtbinders in gesprek met omwonenden en omliggende organisaties. Hierna wordt het nieuwbouwplan verder uitgewerkt. Updates over de ontwikkeling van het gebied vind je terug op de projectpagina: www.gemeentemaashorst.nl/inwoners/projecten/leeuweriksweg.

Leeuweriksweg


Meer berichten