Logo kliknieuws.nl/oss
Opnieuw veel politie bij woning Koolzaadweg in Berghem
Opnieuw veel politie bij woning Koolzaadweg in Berghem
update

Vijf nieuwe aanhoudingen, Operatie Alfa gaat nog verder

  •   keer gelezen   112

OSS/LITH/HELMOND | In het kader van Operatie Alfa zijn dinsdag vier mannen (59, 44, 44 en 25 jaar) en een vrouw (50 jaar) opgepakt. Vier van de aangehouden verdachten (drie mannen en een vrouw) zijn leden van de criminele familie waar al langere tijd een onderzoek naar loopt. Een vijfde man zou betrokken zijn bij vuurwapenhandel.

De 59-jarige man werd aangehouden in zijn woning op het kamp aan de Maasstraat in Lith. Hier werd ook een 25-jarige man uit Udenhout opgepakt. Een 44-jarige man werd gearresteerd in zijn woning in Helmond. Een 44-jarig familielid meldde zich op verzoek van de politie op het bureau in Oss. De 50-jarige vrouw werd aangehouden op het woonwagenkamp aan de Hoogheuvelstraat in Oss. 

Doorzoeking
Na de arrestaties werden een woning en een loods in Helmond doorzocht. De woonwagenkampen in Oss en Lith werden niet opnieuw doorzocht. Dat was wel het geval voor een woning aan de Koolzaadweg in Berghem, die op 18 november ook al werd doorzocht. Er zijn dure goederen in beslag genomen, zoals meubels met een vermoedelijke waarde van tienduizenden euro's. Op de woning werd al eerder beslag gelegd.

Nieuwe aanhoudingen
Operatie Alfa gaat verder. Nieuwe aanhoudingen worden niet uitgesloten. Klik hier en hier voor eerdere informatie over Operatie Alfa.

Meer berichten